Razboaiele apocalipsei

Doua mari razboaie prooroceste apocalipsa, unul cu rusia si unul cu china. Iata proorocia despre primul razboi :

Şi a trâmbiţat al cincilea înger, şi am văzut o stea căzută din cer pe pământ şi i s-a dat cheia fântânii adâncului.   Şi a deschis fântâna adâncului şi fum s-a ridicat din fântână, ca fumul unui cuptor mare, şi soarele şi văzduhul s-au întunecat de fumul fântânii. Şi din fum au ieşit lăcuste pe pământ şi li s-a dat lor putere precum au putere scorpiile pământului.  Şi li s-a poruncit să nu vatăme iarba pământului şi nici o verdeaţă şi nici un copac, fără numai pe oamenii care nu au pecetea lui Dumnezeu pe frunţile lor.  Şi nu li s-a dat ca să-i omoare, ci ca să fie chinuiţi cinci luni; şi chinul lor este la fel cu chinul scorpiei, când a înţepat pe om.  Şi în zilele acelea vor căuta oamenii moartea şi nu o vor afla şi vor dori să moară; moartea însă va fugi de ei. Iar înfăţişarea lăcustelor era asemenea unor cai pregătiţi de război. Pe capete aveau cununi ca de aur, şi feţele lor erau ca nişte feţe de oameni. Şi aveau păr ca părul de femei şi dinţii lor erau ca dinţii leilor. Şi aveau platoşe ca platoşele de fier, iar vuietul aripilor era la fel cu vuietul unei mulţimi de care şi de cai, care aleargă la luptă. Şi aveau cozi şi bolduri asemenea scorpiilor; şi puterea lor e în cozile lor, ca să vatăme pe oameni cinci luni. Şi au ca împărat al lor pe îngerul adâncului, al cărui nume, în evreieşte, este Abaddon, iar în elineşte are numele Apollion.
Este vorba despre un razboi dus impotriva celor care nu au semnul fiilor lui Dumnezeu pe fruntile lor, adica impotriva popoarelor neortodoxe, caci semnul fiilor lui Dumnezeu este sf cruce, pe care doar ortodocsii o fac. Catolicii isi fac cruce invers, de la stanga la dreapta, ceea ce semnifica alungarea Duhului Sfant, iar sectantii nu isi fac cruce, deci semnul sfant il avem doar noi, popoarele ortodoxe. Deci este vorba despre un razboi dus de o tara ortodoxa impotriva popoarelor neortodoxe, adica de razboiul rusia-nato. Rusia e singura tara ortodoxa capabila sa infrunte nato.

Acest razboi va fi o invadare a rusiei asupra tarilor europene si a tarilor arabe din orientul mijlociu, deci acest razboi va avea multe etape si va dura mai multi ani. De exemplu invadarea georgiei a avut doua etape, in decurs de mai multi ani. Acum se face cucerirea ucrainei, care si ea se face destul de lent, dureaza deja de jumatate de an si nu a fost ocupata decat crimeea. Sigur, cand armata rusa va trece peste ucraina poate nu va dura mult ca sa o cucereasca, mai ales ca poporul ucrainean nu se va opune. Dar dupa cum vad, cucerirea a doar doua tari, a durat mai multi ani. Dupa cucerirea ucrainei, va urma probabil moldova de peste prut si apoi romania. In vremurile noastre marile puteri nu mai pornesc la razboaie de cucerire ca mai demult.

Acum razboaiele se fac cu alta metoda : mai intai se manipuleaza prin mass-media si internet poporul pentru a-l atata la razboi civil, revolutie sau alte forme de revolte. Dupa care trimit mercenari care sa inflameze razboiul. Apoi insceneaza conducerii oficiale a tarii respective ( pe care vor sa o cucereasca ) o crima impotriva populatiei civile, pentru a justifica interventia altor forte straine in tara respectiva. Asa procedeaza si americanii si rusii. Asa s-a procedat si in irak, si in siria, si in afganistan, si in toate razboaiele duse de sua in ultimele zeci de ani, dar si in georgia si acum in ucraina, de catre rusi, americani si nato. Asa vor cuceri si ucraina, unde se vor bate rusii cu americanii, dar rusii vor invinge din nou ( prima data au invins in georgia ). Asa vor proceda si in moldova si in romania. In romania vor provoca un razboi civil al romanilor impotriva ungurilor, dupa care nato va trimite ungaria si bulgaria sa ne linisteasca, iar rusii vor profita de ocazie si vor ataca romania, chipurile ca sa ne ajute impotriva ungurilor si bulgarilor. Apoi atentia marilor puteri se va indrepta spre turcia, care fiind un regim dictatura ce chipurile nu asculta de europa, va ataca grecia. Rusii se vor folosi de ocazie si vor ataca turcia, chipurile ca sa isi protejeze aliatul grec. Apoi iata ce spun proorociile :

Sunt dureroase şi triste, dar sunt destinate să se întâmple câte în Scripturi sunt scrise.

 

 

Le-au scris Parinţii noştri ca lumea să afle
ce din acest război urmează să păţească.

Ca la Dumnezeu să meargă şi să se pocăiască
dacă doreşte a se salva şi fericit să trăiască.

Deodată focul se va aprinde din cauză prea mică
strigare de război din Bulgaria vine.

Iar deodată Rusia intră în Turcia
şi ca un torent puternic mătură Persia (Iran).

Şi înaintează neîncetat ajunge-n Palestina
Dumnezeu vrea Antihristul lumii să vină.

Atunci coboară împreună ţările din Apus
vai de Neamurile din Nord toate devin cenuşă.

Cu turbare se apără puternic ursul (Rusia) în Turcia
ce a neîndreptăţit pe Grecia şi toată se aprinde şi arde ca lumânarea.

Zadarnic se luptă ursul să menţină
cunoscutele Strâmtori (Suez)(1) până la sfârşit

Pentru că de la Răsărit, Koreea, Manciuria
intră America şi cu Japonia
şi înaintează cu viteză în Siberia
în timp ce-n partea de Apus învinge Germania
şi atunci e imposibil să se ţină Rusia
şi părăseşte strâmtorile, Egipt şi Turcia.

Este lovit ursul peste tot şi pleacă
cum se risipeşte o turmă dezordonată.

Atunci şi Turcia cea înşelătoare
Pentru că va înfăptui cu vicleşug mare trădare.

Pentru că după ce va fi cucerită toată de către Rusia
Se va alia cu ea şi cu Bulgaria.

De aceea câţi creştini se află în Cetate
şi în împrejurimile ei, trebuie să plece toţi.

Pentru că Cetatea (Constantinopolul) va arde şi niciun
locuitor nu va rămâne viu în interiorul ei.

Numai Biserica va rămâne
(casa aceasta şi Biserica Înţelepciunii lui Dumnezeu (Sf. Sofia)

încât va rămâne farul pururea luminos al Bisericii Ortodoxe
de unde se va răspândi în toată lumea
a Împărăţiei lui Hristos pe care lumea o aşteaptă).

 

Prima parte a groaznicului război s-a încheiat
atâtea suferinţe de cinci luni nu-s suficiente Dumnezeul meu?

In acest text este descrisa o parte din prima parte a ww3 care, spune, va dura 5 luni. In aceste 5 luni rusii vor invada turcia, o vor cuceri si apoi vor voi sa atace israelul, vor ajunge in palestina, dar atunci occidentul se va impotrivi si va intra in razboi impotriva rusiei, adica de partea israelului. Va urma un razboi rusia-nato care se va da pe tot teritoriul european, dar pricipala lupta va fi la constantinopol si va tine 3 zile. Prima parte a ww3 dureaza din 2008 cand a fost atacata georgia, si pana la aceasta lupta de la constantinopol. Cele 5 luni despre care se vorbeste este perioada in care rusii vor lupta cu nato in turcia. Observ asemanarea cu 5 luni de care vorbeste apocalipsa, in textul de mai sus.

Deosebirea este ca in textul apocalipsei se spune ca rusii nu vor vatama natura deloc, ci doar ii vor chinui pe oameni fara sa ii omoare, iar aceasta proorocie a cuv Iosif, vorbeste despre un razboi in care multi vor muri. Fiind vorba despre acelasi razboi nu gasesc decat o explicatie : ww3 care a inceput cu razboiul impotriva georgiei deci din 2008, dureaza deja de 7 ani, dar apocalipsa si aceasta proorocie vorbesc despre anumite perioade mai importante a ww3, proorocia cuv Iosif vorbeste despre razboiul rusia-nato care va tine 5 luni, si care se va incheia cu lupta de 3 zile de la constantinopol, iar apocalipsa vorbeste despre perioada imediat urmatoare, adica despre perioada de relativa pace dintre partea intai a ww3 si a doua parte. Aceasta perioada de pace va dura tot 5 luni, spun proorociile.

Deci ww3 va avea doua parti, despre prima parte am vorbit pana acuma. Prima parte tine din 2008 si pana la lupta de la contantinopol de 3 zile dintre rusia si 6 puteri occidentale. Aceasta prima parte are o perioada mai semnificativa a razboiului, care urmeaza dupa intentia rusilor de a ataca israelul. Aceasta parte mai semnificativa va dura 5 luni. Deci aceasta parte mai semnificativa va fi un razboi care se concentreaza in turcia, dar care totusi este raspandit din germania si sua pana in tarile arabe si japonia, deci cuprinde intreaga lume. La finalul luptei de la constantinopol rusia va fi infranta ( pe teritoriul eutopean ) si vor urma 5 luni de relativa pace in care rusia nu va voi sa cada la intelegere cu europenii in problema constantinopolului.

Se va cauta o intelegere pe cale diplomatica dar nu vor reusi. Rusia va continua sa foloseasca impotriva armatelor nato arme neletale, despre care ne vorbeste apocalipsa in textul de mai sus. Acele arme neletale cu care oamenii nu vor fi omorati ci doar chinuiti vor fi acele elicoptere psi, care influenteaza functionarea creierului soldatilor din armata inamica prin unde electromagetice, cum au folosit si americanii in irak atunci cand i-au facut pe soldatii irakieni sa se predea fara nici o lupta. Vor face asta ca sa ii impiedice pe europeni sa atace rusia. Deci dupa cele cinci luni de razboi rusia-nato, germania va invinge rusia in spatiul european, america cu japonia, cu manciuria si koreea, vor invinge rusia din est si vor intra in siberia, iar rusii se vor retrage din turcia, dar nu vor cadea la intelegere cu europenii. China va trada rusia pentru ca va lasa ca dusmanii rusiei sa treaca peste teritoriul chinez. Va urma perioada celor 5 luni de relativa pace descrisa de apocalipsa. Dar razboiul rusiei nu se va termina aici, urmeaza a doua parte :

 

Problema Cetăţii iarăşi va fi în centru

şi lumea se va încurca şi nu se va mai descurca.

Imediat discordia intră în Creta
şi imediat se vor aprinde ura şi patimile.

Dupa ce puternicii pământului vor fi dezamăgiţi
atunci va fi război ce nu a fost niciodată.

Vai de cei necredincioşi niciunul nu va scăpa
Atunci Grecia neutră şi mereu neîndreptaţită
îşi va cere dreptatea
şi pregătită va aştepta fără să se amestece.

Şi va vorbi atunci când trâmbiţa lui Dumnezeu
din cer va trâmbiţa pentru a i se face dreptate.

Atunci Neamurile sălbatic se vor măcelări
la marginea Cetăţii pentru Strâmtori(2) în principal.

Atunci va înota şi se va îneca în sânge viţelul
atunci se va curăţa grâul de pleavă.

În mare oriunde se va afla vas nu va rămâne
şi de la sânge marea va deveni roşiatică.

Cetatea va fi arsă şi nici urmă nu va exista
mai mult omul materialist pentru că multe a făcut.

Singura va rămâne Biserica Înţelepciunii lui Dumnezeu
podoaba Miresei Lui a Sfintei Lui Biserici.

Trei zile şi trei nopţi lupta va ţine
 

oricine iese viu mare noroc va avea.

Optsprezece ţări furioase cu încăpăţânare
se vor măcelări ieşite din minţi, în sânge afundate.
Din nou razboi rusia-nato la constantinopol, de trei zile, extrem de sangeros. De data aceasta 18 puteri europene impotriva rusiei. Asta va fi a doua parte a ww3. In final, toate proorociile spun acelasi lucru : constantinopolul va fi dat grecilor, deci rusia si grecia ies invingatori. Acest aspect este foarte important pentru noi, caci va fi momentul in care va fi la conducerea rusiei tarul ortodox, si la fel la conducerea greciei va veni un imparat ortodox, pus de ingeri. SA NE RUGAM sa fie asa, caci daca in acel moment, adica finalul ww3, rusia si grecia nu vor iesi invingatoare, constantinopolul nu va fi dat grecilor, si in grecia nu va aparea imparatul ortodox. Ceea ce ar fi extrem de grav, caci cel mult vom avea un tar ortodox in rusia, sau poate nici asta nu va fi, si atunci antihristul va veni mult mai repede in lume, imediat dupa razboi, si el va stapani chiar si rusia daca aceasta nu se va pocai de pacatul uciderii tarului Nicolae si nu vor pune altul pana la finele ww3. De ww3 nu putem scapa, dar proorociile ne dau speranta victoriei greciei si rusiei, si a aparitiei acestor doi imparati ortodocsi, fapt care va face ca antihristul sa vina cu zeci de ani mai tarziu. Daca rusia si grecia nu vor invinge, imparatul grec nu va veni, constantinopolul va fi dat europenilor, si atunci va veni mult mai repede si antihristul. Insa, din fericire, toate proorociile converg in aceeasi directie : rusia si grecia vor invinge, alianta tarilor ortodoxe se va produce si asta va avea un impact extraordinar asupra istoriei, va intarzia venirea lui antihrist. Faptul ca constantinopolul va fi dat la greci este sustinut de cei mai mari prooroci : cuv Paisie, cuv Cosma etolul, proorocia unui anonim, si multi altii. Acesti doi imparati ortodocsi vor raspandi in europa ortodoxia si in consecinta masonii vor avea nevoie de un alt razboi distrugator pentru a paganiza europa inapoi, lucru fara de care este imposibila venirea antihristului. Apocalipsa ne vorbeste de un al patrulea mare razboi, invazia chineza, care va paganiza europa.

Deci antihristul inca nu va fi prezent in acel moment, la sfarsitul ww3. Ce spun proorociile ca urmeaza ? Proorocia unui anonim :

 1. Inving popoarele ortodoxe si distrugerea generala a agareni lor (turcilor) de catre ortodocsi.
  Este vorba despre distrugerea turciei de catre rusia. Urmeaza o perioada ( fiind mentionata de proorocie prin doua puncte, 15 si 16, inseamna ca va fi o perioada destul de lunga, de cativa ani, iata, in cadrul ww3 – suntem inca in prima parte a ww3 dupa ce rusia a cucerit ucraina, romania si turcia, dar inca nu a atacat israelul ) de neliniste si deznadejde, de crize economice, un moment de ” respiro ” in cadrul ww3 :
 2. Nelinistea lumii.
 3. Deznadejde generala pe pamant.

Probabil aceasta perioada va fi una de crize puternice, foamete si boli, dar si de revolte in diferite tari, cauzate de razboiul rusiei cu ucraina, romania si turcia, si poate si alte state. Noi la momentul respectiv vom fi deja cuceriti de rusi. Sa dea Dumnezeu sa nu lupte nimeni dintre noi impotriva rusiei, caci ea este sansa noastra ca lucrurile sa mai revina la normal pentru un timp, ca sa mai intarzie venirea lui antihrist.
Apoi urmeaza tentativa rusilor de a ataca israelul, la care 6 puteri occidentale intra in razboi impotriva rusiei. Deci incepe razboiul rusia-nato de 5 luni cu finalul luptei de la constantinopol :

 1. Batalia a sapte state in Constantinopol. Un macel de trei zile si trei nopti. Biruinta celui mai mare stat contra celor 6 state.

Aici se spune ca rusia va iesi invingatoare. Cred ca va invinge pe teritoriul rus, dar din europa va fi alungata. Urmeaza 5 luni de pace descrise de apocalipsa, in care rusii ii vor impiedica pe dusmani sa atace rusia. Problema constantinopolului nu se poate rezolva pe cale diplomatica si urmeaza a doua pate a ww3 :

 1. Alierea celor 6 state contra celui de al saptelea stat; trei zile si trei nopti macel.
 2. Oprirea razboiului de catre un inger si predarea orasului grecilor.

Deci ww3 s-a terminat, rusia si grecia ies invingatori si grecia primeste inapoi constantinopolul. Urmeaza o perioada de pace si raspandire a ortodoxiei de catre rusia si grecia. Victoria imparatilor ortodocsi va avea o influenta buna in toata europa. Probabil ei vor convoca atunci sinodul opt ecumenic care va anatemiza ecumenismul si va atrage pe catolici la ortodoxie.Toate acestea : ww3 plus raspandirea ortodoxiei in intreaga europa inseamna foarte multi ani, peste 30.

 1. Revenirea latinilor (romano-catolicilor) la credinta cea dreapta ortodoxa.

Asta inseamna nimic mai putin decat ca europa devine ortodoxa, lucru care il spune si Agatanghel atunci cand a profetit ca germania va redeveni ortodoxa ( cand, inainte de ww3 care deja a inceput, in cadrul ww3 ?!, dupa antihrist ?!, nu, ci intre ww3 si antihrist ).

 1. Prigonirea credintei ortodoxe de la Rasarit pana la Apus.

Asta cred ca va incepe dintr-o data prin invazia chinezilor asupra europei, cu o armata de 200 de milioane de soldati cum spune apocalipsa.

China este singura tara din lume care poate dezvolta o asemenea armata care depaseste numarul locuitorilor rusiei ( inclusiv copii, batrani si femei ). Nici america nu poate dezvolta o asemenea armata si nici nato. Plus ca apocalipsa mentioneaza si localizarea tarii de origine a armatei respective : rasaritul soarelui dupa raul eufrat. China va invada europa ortodoxa ( sigur ca asta va fi tot o lucratura evreo-masonica cu scopul de a intoarce pe europeni de la ortodoxie ). Chinezii vor provoca mari distrugeri, vor omora multi oameni si vor converti europa la paganism prin frica si teroare. Inseamna ca si pe noi, si pe greci. Vai de noi !

 1. Frica si spaima acestora provocata de barbari.

In final chinezii vor fi alungati din europa si rusia, printr-un razboi in care europenii se vor alia cu grecia si rusia, dar europenii nu se vor mai intoarce la ortodoxie. Astfel de schimbari vor mai insemna destui ani. Europa nu mai este crestina si din lipsa ortodocsilor vor institui un singur patriarh in toata europa :

23 Destituirea papei si proclamarea unui patriarh peste toata Europa.

Apoi masonii vor falsifica istoria si vor inocula europenilor ideea ca ortodoxia a fost cea care a provocat ww3 si ca deci este vinovata de toate distrugerile lui. Europenii , suprasaturati de atatea razboaie, distrugeri, morti, boli si crize, vor fi usor de manipulat si vor crede ca orice traditie religioasa este un real pericol pentru umanitate si ca divizarea omenirii in popoare si traditii duce la razboi. Masonii vor da ca exemple razboiul rusilor si al cinezilor, care au decimat cea mai mare parte a omenirii in cateva decenii. In plus, dupa cum zice si cuv Lavrentie, din cauza ca atunci vor mai doua vreo 2-3 state intregi pe fata pamantului, si foarte putini oameni, vor zice ca este ocazia cea mai buna sa ii adune pe toti la un loc, sa uneasca toate religiile si tarile, astfel incat sa fie eliminate orice sansa de alt razboi. Cum am vazut in filmul Equilibrium. Problema este ca unirea nu se va face in Adevar, ci intr-un ghiveci care sa cuprinda cate ceva din fiecare traditie, ca sa ii impace pe toti. Caci cei rai nu vor voi sa vina la ortodoxie, iar majoritatea ortodocsilor vor alege sa faca compromis in materie de credinta. Deci vor face o unire a tuturor religiilor si popoarelor si vor pune un singur conducator religios si politic in toata lumea. In decurs de ani de zile, vor unifica religiile, statele, economiile, politicile lumii intr-un ghiveci aparent unitar, si abia apoi va veni antiristul. Apoi sfarsitul :

 1. In 55 de ani sfarsitul necazurilor. Iar al saptelea nu este necajit, nu este exilat, revenind in bratele mamei celei iubitoare (Biserici).

Poate este vorba aici despre anul 55 al unui secol, adica 2055 sau 2155 – improbabil sa fie vorba de 2155 fiind prea indepartat de anii nostri; insa 2055 mi se pare prea aproape … daca ar fi vorba despre 2055 inseamna ca toate aceste razboaie, urmate de anii de pace, plus anii de domnie antihristica, respectiv ultimii 3,5, se vor intampla pana in 2055, cand eu de exemplu as avea 76 de ani – deci daca as muri la 70 de ani as prinde doar primul din cei 7 ani de domnie ai lui antihrist; apoi ” al saptelea ” poate semnifica deceniul al saptelea, adica anii 2060-2069, in care ar putea fi sfarsitul lumii, sau doar o revenire la ortodoxie. Daca ar fi corecta aceasta interpretare, atunci vorbim despre inscaunarea lui antihrist prin anul 2048, asta inseamna ca el se va naste in 2018, si perioada 2015-2048 – deci e vorba de 33 de ani, putini pentru atatea evenimente – ar include razboiul rusia-nato, anii de pace si raspandire a ortodoxiei in europa, si invazia chineza care vor fi pana la venirea antihristului la putere. Unirea religiilor si popoarelor se vor face poate chiar in primii 3,5 ani de domnie ai lui antihrist.
O alta posibila interpretare ar putea fi : 55 de ani de la inscaunarea imparatului bun in grecia si preluarea constantinopolului de catre greci ( interpretare putin probabila as zice ), sau 55 de ani de la inceperea oficiala a ww3 adica de la atacarea romaniei de catre rusia ungaria si bulgaria ( georgia si ucraina nu sunt state nato, dar romania este ). Asta ar plasa toate evenimentele cu vreo 15-20 de ani mai tarziu. Deci daca romania ar fi atacata prin 2016 antihristul ar putea aparea prin 2064 si sfarsitul necazurilor ar fi prin 2071. Asta inseamna ca revenirea in bratele mamei iubitoare ar fi prin 2067 ( al saptelea an al deceniului opt ). In acest caz impararul cel bun ar putea sa domneasca si 32 de ani …

Nu stiu …

Ce vreau sa mai zic este ca invazia chineza se va petrece undeva spre sfarsitul anilor de domnie ai imparatului cel bun din grecia. In prima parte a anilor lui de domnie se va raspandi ortodoxia in europa, apoi spre sfarsitul anilor domniei lui se va desfasura razboiul cu chinezii care vor paganiza europa, dupa care va urma domnia celui de al doilea imparat grec care va indeparta grecia de ortodoxie.

Iata ce spune apocalipsa despre invazia chinezilor in europa si siberia :

 1. Întâiul “vai” a trecut; iată vine încă un “vai” şi încă unul, după acestea.  13. Şi a trâmbiţat al şaselea înger. Şi am auzit un glas, din cele patru cornuri ale altarului de aur, care este înaintea lui Dumnezeu,  14. Zicând către îngerul al şaselea, cel ce avea trâmbiţa: Dezleagă pe cei patru îngeri care sunt legaţi la râul cel mare, Eufratul.  15. Şi au fost dezlegaţi cei patru îngeri, care erau gătiţi spre ceasul şi ziua şi luna şi anul acela, ca să omoare a treia parte din oameni.  16. Şi numărul oştilor era de douăzeci de mii de ori câte zece mii de călăreţi, căci am auzit numărul lor.  17. Şi aşa am văzut, în vedenie, caii şi pe cei ce şedeau pe ei, având platoşe ca de foc şi de iachint şi de pucioasă; iar capetele cailor semănau cu capetele leilor şi din gurile lor ieşea foc şi fum şi pucioasă.  18. De aceste trei plăgi: de focul şi de fumul şi de pucioasa, care ieşea din gurile lor, a fost ucisă a treia parte din oameni.  19. Pentru că puterea cailor este în gura lor şi în cozile lor; căci cozile lor sunt asemenea şerpilor, având capete, şi cu acestea vatămă.  20. Dar ceilalţi oameni care nu au murit de plăgile acestea, nu s-au pocăit de faptele mâinilor lor, ca să nu se mai închine idolilor de aur şi de argint şi de aramă şi de piatră şi de lemn, care nu pot nici să vadă, nici să audă, nici să umble.  21. Şi nu s-au pocăit de uciderile lor, nici de fermecătoriile lor, nici de desfrânarea lor, nici de furtişagurile lor.
  Completari din alte proorocii care prezic venirea unui imparat ortodox si in grecia, nu doar in rusia ( nu stiu cum anume ar putea fi cineva in pericol sa confunde un imparat ortodox grec, antiecumenist, cu un antihrist pagan din ierusalim care va impune o noua religie si o pecete ?! ) :

 

 

Exact a treia zi toţi istoviţii

de luptă vor vedea surprinşi

acolo sus pe cer în partea dreaptă

că străluceşte mai mult decât soarele o mare stea.

Şi de la stea dedesubt o cruce ce fulgeră
mai roşu decât focul şi surprinse Ţările
vor auzi din cer o voce ca de tunet
a îngerului neaşteptat căruia vor sta la picioare.

Vom arunca armele la pământ şi speriaţi
vom privi steaua ca înmărmuriţi fiind.

Staţi se va auzi voce. Staţi pe loc
pentru că mult s-a rugat sângele omului.

Alergaţi acolo în partea dreaptă
urmaţi arcul ce iese din stea.

Şi acolo veţi găsi om sfânt de-al meu.
Păstor pe acesta am ales pentru a mea turmă.

Pe acesta şi voi aţi ales păstor să păstorească
oile mele ce colindă pustiuri fără stână.

Noaptea se va auzi vocea mea şi lumea speriată
din sunetul trâmbiţei va rămâne dezorientată.

Şi direct arcul se va întoarce spre sud spre Grecia
ce din lumina cea cerească luminează ca lumânarea.

Atunci vor veni Ambasadori în Grecia
Grecia cea plină de har, cu violenţă şi rapiditate.

Atunci prima se va ridica Grecia cu armata ei
Să împlinească sfânt scopul ei.

Va ocupa neînvinsă teritoriile ei
ce i le-au luat duşmanii ei, ce lumea-ntreagă ştie.

Atunci refugiaţi împreună de bucurie sărind
vor alerga la glia lor ca vulturi zburând.

Atunci Regele grec, alesul Domnului
în toate va fi excelent şi de sus
va stăpâni şi conduce cu dreptate
şi pământul se va bucura de pace îndelungată.

Armele de luptă vor deveni unelte
şi pluguri agricole şi pace şi fericire.
va împărăţi peste tot şi ca fraţii vor trăi
oamenii pe pământ fără să întrebe
unul pe altul dacă nu cumva este străin
ci se va numi frate şi din neamul lui Adam.

Greci treziţi-vă ăsta-i adevărul
să nu vă înşele necredincioşii cum că sunt poveşti.

Toate acestea se vor întâmpla timpul vine
pămâtul se cutremură şi pe voi nu vă sperie:

Nenorocirea ce vine pe necredincioşi să rănească
şi de pe pământ fără milă să-i şteargă.

Luaţi hotărârea şi raţional gândiţi
toţi pocăiţi-vă întorceţi-vă la cele sfinte
pentru că în niciuna din astea nu este mântuire.

Războiul ce vine niciodată nu a fost
atât de mare şi groaznic şi pace nu va fi.

Dacă nu se va curăţa grâul de pleavă
şi neghina nu va arde ca iarba uscată.

Vânturi rele, pierzătoare,
Ameninţă azi mereu
Pe noroadele smerite
Care cred în Dumnezeu.

Bate “Crivăţul” năprasnic,
De la Nordul Comunist,
Răspândind în toată lumea
“Dogmele” lui Anticrist ( aici sf Ioan arata ca antihrist era prezent si in comunism ).

Din Apus “Austrul” suflă
Aducând cu el “Progres”,
Care naşte necredinţă
Şi împrăştie eres.

De la Miazăzi mai tare,
“Băltăreţul” s-a pornit
Şi, lovindu-se de “Crivăţ” ( cine sa fie acest ” baltaret ” care vine din sud, se impotriveste ” crivatului ” adica rusiei, si ii va inrosi pe negri, oare israelul ? )
Pe cei negri i-a-nroşit.

Iar la Răsărit de soare,
“Valul galben al lui Gog” ( china )
Spumegă şi se frământă
Cu “vlăstarii lui Magog”. ( cu babilonul european )

Ucenicii stricăciunii
Forfotesc îngrozitor
Căutând să otrăvească
Pe sărmanul muritor.

Grabnic uneltesc perzarea
Cei cu duhul “răzvrătit”
– Şi precum se vede lumea
Nu-i departe de sfârşit –

Urâciunea pustiirii
Şi-a găsit învăţăcei
Care dăscălesc pe oameni
Ca să meargă după ei.

La anii veacului din urmă,
Păstorii cei duhovniceşti
Se vor abate de la turmă
Urmând curentele lumeşti.Păşi-vor ei pe calea strâmbă,
Lăsându-şi drumul părintesc
Şi vor cânta la oi din “drâmbă”,
Iar nu din “fluier păstoresc”.Vor face focul cu “progresul”
În “staulul duhovnicesc”
Şi fumul va sârni eresul
Rătezului papistăşesc.Atuncea lumea cu ştiinţă
Va face născociri mereu
Şi nu va fi la ea credinţă
Nici temere de Dumnezeu!
Norodul cel cu simplitate
– De frica veşnicelor munci –
Va mai păzi cu scumpătate
Dumnezeieştile porunci.

Dar vieţuind în neunire
Şi fără povăţuitori,
Vor fi urâţi de stăpânire
Şi mulţi vor sta prin închisori.

Acei cu râvnă mai fierbinte
La fapta bună şi smeriţi,
Vor fi ca cei ieşiţi din minte
De toată lumea socotiţi.

Înţelepciunea omenească
Va face idoli pe pământ
Şi lumea vrea să folosească
Desmăţul ca aşezământ.

Vor tunde bărbile şi părul
Şi hainele vor reteza,
Iar legile cu adevărul
La modă toate vor scurta.

La tineri nu va fi ruşine
Şi nici iubire între fraţi,
Iar moda va târâ cu sine
Pe oamenii destrăbălaţi.

Atuncea Dumnezeu, cu greaţă
Va căuta spre pământeni
Şi-i va lipsi pe mulţi de viaţă
Ca oarecând pe “sodomeni”.

Pământul îşi va pierde mana
Şi munca nu va fi cu spor,
Că mulţi vor crede pe “Satana”
Tovarăş slobozirii lor!

Atuncea lumea va să fiarbă
Ca un cazan la “pirostea”
– Aprinsă de mânie oarbă –
Şi pacea ei se va lua.

Războaie mari, înfricoşate,
Se vor ţine aproape lanţ ( ww3 )
Dar mai grozav va fi ca toate
A “celor şapte din Bizanţ”! ( primul macel de 3 zile din constantinopol )

Noroadele civilizate
Când mai vârtos vor prospera,
Ca fiarele înfometate
Cu dinţii se vor sfâşia.

Vor face “care” zburătoare
Iar coada lor de scorpion
Va face iarăşi tulburare
Ca turnul de la Babilon.

Atunci va fi ca armătură
Balauri groaznici de metal,
Împrăştiind pârjol din gură
Şi fumuri cu venin mortal.

La vii abia a treia parte
Din toată lumea va scăpa,
Iar restul se va da la moarte,
Apoi războiul va-nceta!

Căci Înger va veni din ceruri,
Strigând cu glas înfricoşat
Să pună capăt la măceluri
Puterile din Ţarigrad.

Acolo îngerii vor pune
Pe tronul bizantin un sfânt
Şi paşnic toţi se vor supune,
Lipsind războiul pe pământ. ( sfarsitul ww3, urmeaza ani de pace si de raspandire a ortodoxiei )

Atunci va fi Ortodoxia
În toată lumea strălucind
Şi va să piară duşmănia
Belşug şi dragoste fiind!

Şi aud zicând pe unii:
“Lumea azi face progres
Numai rasele şi fesul
Din năravul lor nu ies!”

Rău se mai sminteşte lumea
Dacă eşti cumva pletos
Şi te scarmănă cu vorba
Şi pe faţă şi pe dos!

Lupu dac-ar fi cu zgardă
N-ar stârni atâta haz
Ca atunci când eşti cu rasă
Şi cu plete pe grumaz!

Azi se dă respect în lume
La acei cu capuri goale
Şi cu burta rotunjită,
Iscusiţi în carnavale!

Lumea cea cu modă nouă
Pune vată la urechi
Când aude la Biserici
Numai cântecele vechi!

N-aveţi radiu? zice dânsa
Către pustnicescul fes,
Cum trăiţi aşa degeaba
Fără urmă de progres?

Lumea azi înaintează
Cu mijloacele de trai!
Aţi rămas în urmă, taică,
Cugetând numai la Rai!

Acum sporeşte răutatea
Deschis-a şcoala Antihrist
Şi dăscăleşte multă lume
Cu “alfabetul ateist”!

Căci astăzi “fiara cea gândită”
Îşi mişcă capetele ei:
Masonieria, comunismul
Şi otrăviţii de evrei!

Papalitatea eretică
Şi cu păgânii din Agar
Aruncă mai cu îndârjire
Săgeţile lui Veliar!

Din şapte capete de fiară,
Aceste cinci s-au arătat,
Iar când se vor ivi şi restul,
Sfârşitul s-a apropiat!

Va mai ieşi o altă fiară
Cu două coarne ca de miel
Iar glasul ei ca de balaur,
Având putere de la el.

Mai are fiara zece coarne
Cu semnele lui “Lucifer”,
Sunt patimile pierzătoare
Ce strigă astăzi către cer.

Aceasta este “urâciunea”
Ce va şedea pe locul Sfânt
Şi cu putere diavolească
Va fi stăpână pe pământ!

 

 

Parintele Iosif: Noi ne rugam ca poporul rus sa se intoarca la starea sa naturala, care a existat inaintea distrugerii, pentru ca avem radacini comune si punem la inima situatia in care se afla poporul rus.

Un pelerin: Exista multe suferinte, desigur. Dependenta de droguri este agresiva. Exista o stare de degenerare a natiunii noastre.

Parintele Iosif: Lucrurile sunt acum intr-o stare de deteriorare – conditie care in momentul de fata este comuna pentru lumea intreaga. Si ca urmare a acestei conditii va incepe mania lui Dumnezeu. Am atins limita. Si acum se va intampla ceea ce Dumnezeu, in mila Sa, a indurat. El acum va pedepsi aspru, datorita dreptatii Sale, pentru ca a venit timpul pentru aceasta. Va fi un razboi, si mai multe razboaie, si vom trece prin mari dificultati. Puterea lumii a fost preluata acum de evrei, iar scopul lor este de a anihila Crestinismul. Mania lui Dumnezeu va face astfel incat toti dusmanii secreti care au condus la aceasta stare, sa se autodistruga. Mai ales de aceea este trimisa mania lui Dumnezeu peste noi: pentru a-i distruge, intr-un fel sau altul. Dar acest lucru nu trebuie deloc sa ne inspaimante, pentru ca trebuie sa avem mereu nadejde in Dumnezeu. pentru ca mii si milioane de martiri, inclusiv Noii Martiri, au suferit exact in acelasi mod, si trebuie sa fim pregatiti pentru aceasta si sa nu ne inspaimantam. Trebuie sa existe rabdare, rugaciune si nadejde in pronia Divina, din partea noastra. Sa ne rugam pentru renasterea Crestinismului dupa acest razboi, dupa tot ce ne asteapta, pentru ca Domnul sa ne dea cu adevarat puterea sa restauram toate acestea. Dar acest rau (razboiul) trebuie indurat.

Un pelerin: Si cat de repede va renaste Rusia dupa aceasta?

Parintele Iosif: Totul a inceput acum, acum va fi o mare explozie. Dupa aceasta va urma renasterea.

Un pelerin: Acum multe icoane izvorasc mir. Noi avem o icoana a mantuitorului din care curge sange.

Parintele Iosif: Si aici in Grecia, de asemenea, multe izvorasc mir. Aceasta simbolizeaza ca Mantuitorul plange, si Maica Domnului plange, si icoanele plang.

Un pelerin: Au dus o icoana pe hartie cu o urma de sange pe ea sa fie analizata si s-a descoperit ca era plasma.

Parintele Iosif: Acesta este inceputul acestor evenimente, evenimente tulburatoare, evenimente militare. Cei care pun in miscare acest rau sunt evreii. Ei sunt indemnati de catre diavol sa faca aceasta, pentru a distruge samanta ortodoxiei in Grecia si in Rusia. Acesta va fi principalul lor obstacol in dominarea lumii. Si fara indoiala ei ii vor obliga pe turci sa vina aici, in Grecia pentru a-si incepe lucrarea lor; iar Grecia, desi are teoretic un guvern, nu are un guvern adevarat. Ii lipseste puterea, iar turcii vor veni aici. Acesta va fi momentul cand Rusia de asemenea isi va pune in miscare fortele sale pentru a se impotrivi turcilor. Evenimentele se vor desfasura astfel: cand Rusia vine in ajutorul Greciei, americanii si NATO vor incerca sa previna aceasta, pentru a nu se forma nicio alianta intre doua tari ortodoxe. De asemenea ei vor provoca la lupta alte puteri, cum ar fi Japonia si altele. Va fi mare sacrificiu pe teritoriul fostului Imperiu Bizantin. Vor pieri 600 de milioane de oameni. Vaticanul de asemenea se va implica mult, pentru a impiedica rolul crescand al ortodoxiei si pentru a preveni o alianta intre tarile ortodoxe. Astfel se va implini pronia Divina.

Un pelerin: Desigur. Toate premizele pentru aceste evenimente sunt create. Dar trebuie luat in considerare si faptul ca exista o opozitie in mass-media. Cat timp va mentine presedintele Rusiei calea pe care merge acum/ Este buna calea pe care merge?

Parintele Iosif: Dumnezeu va permite distrugerea tuturor celor care seamana aceste tentatii, pornografia si dependenta de droguri. Iar Domnul le va intuneca mintile astfel incat sa se distruga unii pe altii fara nicio satisfactie. Domnul va permite aceasta special pentru a putea aduce o mare “epurare”. In ceea ce-l priveste pe Putin, nu va fi mult la putere, si apoi va urma un razboi, iar el nu va rezista mult. Dar dupa aceasta “epurare” va urma o mare renastere a ortodoxiei, nu numai in Rusia, ci peste tot in lume. Dumnezeu isi va arata binecuvantarea Sa, ca si in primele secole de crestinism. Atunci oamenii se duceau la Dumnezeu cu inima deschisa. Aceasta va dura pentru 3-4 decade (decenii de pace de dupa ww3 ), apoi dictatura lui Antihrist va incepe brusc. Acestea sunt evenimentele teribile pe care trebuie sa le induram, sa nu le permitem sa ne sperie, pentru ca Dumnezeu ne va adaposti. Da, cu siguranta vom trece prin dificultati, foame, si chiar persecutii, si multe altele, dar Dumnezeu nu ne va abandona. Iar cei care sunt la putere ar trebui sa-i indemne pe subordonatii lor sa fie cu Dumnezeu, sa respecte rugaciunea, iar Dumnezeu ne va adaposti. Starea care va urma “epurarii” va fi una de mare renastere. Noi, pastorii, trebuie, atat cat ne sta in putinta, sa-i facem pe oameni sa renunte la pacatele lor, pentru ca gratia Divina sa nu se indeparteze de la noi. pentru a fi cat mai aproape posibil de Dumnezeu, in rugaciune. Atunci Dumnezeu va fi intotdeauna cu noi, indiferent de cat de grele vor fi circumstantele. Dumnezeu nu ne va abandona.

La fel spune si sf Nil : După pierzarea agarenilor, pe urmă are să se facă al optulea sobor şi are să se facă o adunare care o să şadă pe 12 scaune. Şi aceştia au să aleagă binele din rău; dreapta credinţă din eresuri, după cum la arie se alege grâul din paie; grâul pentru oameni, iar paiele pentru foc. Şi are să se facă pace, însă puţină vreme (după cum zice Sfântul Andrei cel Nebun pentru Hristos, 32 de ani, iar dupa altii 15 ani) şi pe urmă iarăşi au să se întoarcă oamenii la vicleşuguri spre pierzare şi nu o să se socotească între frate şi soră, tată sau mamă; că fiul se va împreuna cu mama lui şi fratele cu sora lui şi nu vor vrea să asculte de nimeni, ci vor avea numai o stăpânire spre curvie, ca la Sodoma şi Gomora şi la cele mai rele. Că fratele va avea de muiere pe sora lui şi fiul va avea de muiere pe mama lui; şi va omorî fiul pe tatăl lui ca să curvească în slobozenie cu mama lui; şi alte mii de răutăţi se vor face (Acestea se vor face în vremea împăratului al doilea după căderea turcilor de la împărăţie). Şi cu cât vor spori răutăţile, cu atât şi nerodire se va face.

Se vor da oamenii la îndulciri, la răpiri, minciuni, la curvii, la sodomii, la mândrii, la nedreptăţi, la deznădăjduire, la lenevirea de cele bune, la învârtoşarea inimii, la pomenirea de rău, la vrăjbi, la iubirea de averi şi de argint, şi precum cel iubitor de avuţie învistereşte în răpitorul său vas, aşa va fi şi venirea lui Antihrist. Fiindcă mai înainte au să se întunece simţirile oamenilor cu nesimţirea întunericului, — şi se vor întuneca oamenii de patimi, după cum zice Apostolul Pavel: „Pentru că nu au primit adevărul Evangheliei, le-a dat Dumnezeu duhul înşelăciunii patimilor, ca să se împlinească întru dânşii fărăde legea.” … În veacul deşartei vieţuiri rânduiala monahiceştii aşezări se desparte astfel: cei de dimineaţă se aseamănă cu flacăra focului, cei de la amiază cu cărbunii cei aprinşi, iară cei de seară cu spuza cea amestecată cu cenuşa, care rămâne de la cărbunii cei aprinşi. Iarăşi, cei de dimineaţă se aseamănă cu litera Alfa, iar cei de la amiază cu „Mi” şi „Ni”, iară cei de seară cu F. Adică, fero, fero, care în limba noastră înseamnă ad-o, ad-o, ce închipuieşte nesaţiul iubirii de agoniseală şi adunări fără de saţiu, precum: iubirea de sine şi de a stăpâni, a nedreptăţi, iubirea de argint, iubirea de mândrie, de slava deşartă, cămătărie, a se prigoni unii pe alţii, a răpi dreptul altuia şi a-l stăpâni ca pe al său şi altele ca acestea. Că iubirea de argint îl face pe călugăr a urî calea cea strâmtă şi necăjită şi a iubi mai mult odihna şi lenevirea, care este povăţuitoare şi învăţătoare la toată răutatea. De la patriarhi până la împăraţi şi până la monahi şi la cei mai de pe urmă săraci, aceasta (iubirea de argint) nu ne lasă să intrăm prin uşa cea strâmtă şi necăjită; pentru că iubim cele ale lumii acesteia şi suntem pătimaşi la ele şi cel mai întâi este pântecele. Litera H, care pe greceşte se zice: „hir-hirotera” – că din rău în mai rău va merge, în jos. Cu litera H se va începe după moartea împăratului celui bun, care va fi pus de îngeri după căderea turcilor. Căci de la al doilea împărat al Constantinopolului au să înceapă anii durerilor şi tot spre mai rău va merge până la sfârşit. Litera „Psi” înseamă „psevma”, adică minciuna, căci la vremea aceea va împărăţi minciuna, care este antihrist. Iară litera Omega „co” înseamnă sfârşitul tuturor, arătând a doua venire a lui Iisus Hristos.

Vedenia pustnicului Grigorie care i s-a descoperit la anul 1868, în pustiul Iordanului, şi pe care a scris-o către stareţul Schitului românesc Prodromul din Sfântul Munte al Athosului

DIN pustiul Iordanului: către mult doritul meu părinte Nifon, ctitorul şi fondatorul Sfântului Schit Prodromul din Sfântul Munte al Athosului, închinăciuni până la pământ.

În numele Atotputernicului Dumnezeu, Celui în Treime slăvit şi al Născătoarei de Dumnezeu, a cărei milă este nemăsurată asupra noastră, a mult greşiţilor ei robi şi pe care o ascultă iubitul ei Fiu şi Dumnezeu, care ştie toate, de la întemeierea lumii şi până la sfârşit (şi pe care ni le-au vestit nouă, prin Sfinţii Săi Prooroci şi prin Evanghelii) pentru nevoile ce le va pune pe pământ, ca semne ale apropierii zilei celei de-apoi, mi-au vestit şi mie acestea prin îngerul Său.

Întâi m-am uitat la apus şi a ieşit un nor şi pe el era o baie mare, spre botez, celor ce au rămas neluminaţi până acum, în neamuri şi în popoare.

Al 2-lea: Au ieşit şapte stele mari, de la apus, şi s-au dus tot bătându-se către răsărit, închipuind că va veni neam peste neam.

Aici zice despre Constantinopol, căci va veni de la apus Filip al şaselea, cu 18 naţii şi se vor bate atât de tare şi atât de cumplit, încât va curge sângele ca pâraiele şi apa Buhadului va fi ca sângele de roşie.

După această groaznică bătălie se va face al optulea sobor, pentru ca să se aleagă binele de rău, adică dreapta

credinţă din eresuri şi atunci vor veni toate neamurile la Sfântul

Botez Ortodox.

Al 3-lea: Am văzut căruţă de lemn, cu cai de lemn, fără alt material, mergând. Şi mi s-a grăit că este sfârşitul la tot meşteşugul, după cum zice Proorocul Daniil: „Cândseva înmulţi mintea, atunci va fi şi sfârşitul.” Căci vor ieşi maşinării încât şi prin văzduh vor zbura.

Al 4-lea: Am văzut cerul plin de păsări zburătoare, care îi vor mânca pe oameni de vii. Şi vor fi acestea după cum zice Proorocul Iezechiel.

În vremea când vor veni din China, ca să ia toate ţările creştine, vor fi atât de mulţi, ca negura care acoperă pământul şi, din cauza lipsei de hrană, vor mânca pe oameni de vii şi sângele lor îl vor bea, pentru lipsa ce va fi pe pământ. Dar îi va pierde Domnul pe ei, cu fulgere şi cu trăsnete şi cu piatră, încât niciunul nu are să mai rămână.

Şi atunci va porunci Domnul păsărilor cerului şi fiarelor pământului ca să-i mănânce pe ei, pentru că, dacă i-ar lăsa aşa, s-ar împuţi tot pământul şi văzduhul şi ar muri toţi oamenii.

Al 5-lea: Am văzut două păsări foarte mari: una, care era foarte grasă, a murit îndată pe pământ, iar pasărea cealaltă era foarte slabă.

Aici, se arată că vor fi doi împăraţi, şi unul, care este al Turciei, va pierde în mod desăvârşit împărăţia lui, iar al doilea, împăratul Austriei. Căci zice Agatanghel: „Vai ţie, Austrie, că nu vei vedea lumina ta până când nu vei cânta: «Bine este cuvântat cel ce vine în numele Domnului.»”

Să nu se mire nimeni de lucrurile ce se vor întâmpla, pentru că Dumnezeu nu-i nedrept, căci Austria a luat cu nedreptate alte ţări mai mici şi le-a asuprit pentru religie şi pentru ca să îşi lărgească hotarele; după cum a luat din Serbia atâtea milioane de sârbi şi i-a făcut papistaşi; după cum i-a luat pe leşi. De la noi (de la români) a luat Bucovina şi alte părţi. Acestea înseamnă luarea a toată bunătatea de pe pământ şi tot rodul cu care ne-am hrănit noi până acuma. Prin asta să înţelegem, nu numai hrana cea trupească, ci şi cea duhovnicească. De aceea a lipsit hrana cea duhovnicească, căci învăţăturile de astăzi sunt rătăcite, deoarece au adus profesori străini, eretici, care cu încetul au să-i îndepărteze (pe creştini) de la dreapta credinţă Ortodoxă. Cred însă că Dumnezeu nu va zăbovi arcul mâniei Sale asupra celor răi. Căci se spune în Psalmii lui David: „Pierde-va Domnul pe cel ce grăieşte minciuna.”

„Şi pasărea cealaltă era foarte slabă;” prin aceasta se arată că va fi moarte cumplită pe pământ, de foame, de sete şi de alte morţi năprasnice.

Al 6-lea: Mi s-a arătat Mântuitorul, dimpreună cu Prea Cinstita Sa Maică, şi am privit la Prea Curata Maică şi Fecioară şi era numai cu lanţuri de aur înfăşurată şi împodobită. Am privit la Mântuitorul şi avea în stânga Sa o carte şi, fără a-mi spune ceva, S-au înălţat.

Al 7-lea: Mi s-a dat în mână cartea, ce am văzut-o la Mântuitorul, fiind peste tot pecetluită, dar pe aducătorul ei nu mi s-a slobozit a-l vedea cu ochii mei cei trupeşti. Şi s-a desfăcut una din peceţi şi am citit acestea: „24 de ani mai sunt încă şi toată pacea se va lua de pe pământ.” După aceea s-a închis vederea ochilor mei şi n-am mai putut citi nici un cuvânt. Şi mi-a luat din mână cartea, grăindu-mi: „Celelalte nu le poţi vedea cu ochii cei trupeşti, că această carte este a Proorociei celei veşnice de la început.”

Al 8-lea: Dus fiind la un loc înalt am privit toate holdele şi ţarinile lumii cu totul coapte şi uscate şi plecate spre cădere…

Creştinătatea din toată lumea este uscată şi plecată spre cădere. Adică credinţa creştină fără de fapte este în mare primejdie de a cădea, în mod desăvârşit, de la Dumnezeu. Dar Dumnezeu nu va înceta, certându-ne şi pedepsindu-ne, doar ne vom întoarce la El.

„…Am privit şi, pe neaşteptate, am văzut venind mulţime de secerători străini.”

Aceştia mi se pare că au să fie cei din China, fiindcă zice „străin”, adică străin de Dumnezeu, adică închinători la idoli.

„Şi, secerând toate bucatele, grâul, porumbul şi toate semănăturile, le-au cărat din toate părţile la arie, spre treierat: şi aveau în mână lopată mare, spre vânturat.”

Şi, cu adevărat, cei ce vor veni dinspre China, când vor intra în lume, vor tăia pe creştini, eretici, evrei şi turci, după cum se taie şi se adună grâul de pe câmp la arie, spre a fi treierat. Aşa vor face aceştia; vor aduna toate neamurile spre tăiere şi îi vor vântura, cum se vântură pleava la arie, de către vânt, şi o spulberă în toată lumea; aşa vor face aceştia, căci şaptezeci şi doi de împăraţi au să fie în fruntea lor.

Al 9-lea: Eram privind şi s-a dat drumul la toate dobitoacele pământului, mari şi mărunte, curate şi necurate, ca să pască toate ţarinele. Şi priveam şi iată se îngrăşaseră foarte.

Când se va lua Constantinopolul de la turci de către împăratul pe care au să-l pună îngerii, are să fie bine, căci va rodi pământul însutit şi războaie nu vor fi, iar săracii au să fie ca împăraţii de bogaţi. Atunci vor fi zilele cele de aur, după cum zice Agatanghel.

„Şi s-a spus: aproape este toamna, adică sfârşitul lumii, apoi s-au pregătit trei scaune.”

Adică trei căsăpii în care se vor aduna toate spre tăiere. De la anul 1871 va începe foamete, căci se va lua rodul de la toate cele cu care ne-am hrănit până astăzi, mergând aşa, din rău tot mai spre rău. Acestea toate, câte le zice Grigorie, se vor împlini după luarea Constantinopolului de la turci. Căci, când va împărăţi împăratul cel bun, care va fi pus de îngeri, va fi pace şi dreptate, 32 de ani. Iar după acesta va fi împărat unul rău, şi de la acesta vor începe anii durerilor, de care zice Grigorie; şi va urma aşa tot mai rău până la sfârşit.

Al 10-lea: Eram privind. S-a sculat un casap de la apus, având în mâna lui un cuţit mare şi cu dânsul alţi casapi, mulţi şi tari, având toţi cuţite în mâini. Şi au venit la întâiul scaun, care este în Viena şi, după cum eram şi priveam cele ce grăiesc, au început să taie şi să înjunghie şi era un ţipăt foarte mare; apoi răsturnară scaunul. Şi ieşea un râu de sânge din căsăpie, ca de treizeci de stânjeni de lat şi de trei de adânc, după cum am putut a-l aprecia cu ochii.

Acest casap se spune că a venit de la apus. Aici prin „apus” trebuie înţeles: cel căzut de la Dumnezeu, în necunoaştere de Dumnezeu şi care nici nu crede în Dumnezeu. Mi se pare că are să fie Antihrist, pentru că se zice că: „stătea de-a dreapta împăratului rusesc un evreu foarte semeţ.” Zic Sfinţii Părinţi, că va bate pe trei împăraţi mari şi, negreşit, Antihrist trebuie să fie acesta, căci Constantinopolul are să fie cufundat în vremea lui Antihrist.

Al 11-lea: Şi au trecut casapii la al doilea scaun, care este al Prusiei. Aşa îmi arăta mie cel ce-mi arătă acestea: Era un ţipăt foarte mare, de la dobitoacele care se junghiau (dobitoace sau eretici, care nu cinstesc pe Dumnezeu după adevăr). Apoi răsturnară scaunul. După ce sfârşise tăierea, ieşise alt râu de sânge tot aşa de mare, de nu-l putea trece voinicul călare. Iar culoarea sângelui, ce ieşea din eretici, era foarte urâtă.

Al 12-lea: Trecură acea căsăpie către al treilea scaun, care este al Rusiei (căci aşa mi se arătau, toate, pe rând). La această căsăpie, erau adunate numai dobitoace curate, dar foarte grase, adică în creştinătate. Se tăiau foarte, mari şi mici, şi erau trimişi casapii prin toţi munţii, ca să adune toţi berbecii la căsăpie, pentru tăiere, zicând, că altă grijă n-au iubitorii de argint decât să mănânce şi să bea, de la cei bătrâni până la cei tineri. Adică s-au abătut de la paşterea cea duhovnicească la iubirea de argint, la mâncări şi la băuturi fără saţiu. Şi îi aduceau în turme, turme, spre tăiere; şi eram privind când răsturnară al treilea scaun! Apoi au pus foc casapii în palaturile împărăteşti şi era fumul arderii ridicându-se până la norii cerului. Şi eram umblând prin toată cetatea Petersburgului şi, iată, nu erau locuitori, şi, cetatea era pustie de tot, împreună cu alte părţi creştineşti.

Al 13-lea: Mi s-a zis: priveşte în faţa împăratului. Şi era până la 60 de ani, în ziua când fugea el la munţi, în pustii, numai cu un soldat, de la faţa vrăjmaşilor săi. Şi iarăşi am văzut pe împăratul, şezând pe scaun, tânguindu-se că a pierdut toate moşiile pe care le-a avut. Iar un evreu stătea de-a dreapta lui cu sabia goală, foarte semeţ.

Al 14-lea: Era ieşind un râu de sânge, de la a treia căsăpie mare, dar nu m-am putut apropia nicidecum de râul cel de sânge, nici de trupurile morţilor, fiind oprit şi zicându-mi-se că toţi sunt Preoţi, Cuvioşi, Mucenici, omorâţi cu felurite munci pentru dreapta credinţă4. Deci, fericit va fi şi mucenic se va chema, tot cel ce va răbda să moară creştin: sau de sabie, sau de foc, sau înecat, sau de foame, sau de sete, sau de orice felurite munci, pentru dreapta credinţă. Şi am privit la râul cel de sânge, ce ieşea din creştinătate şi nu se putea compara nici

4 Imaginea descrisă se aseamănă mult cu ceea ce s-a petrecut în Rusia dupa ce comuniştii au luat puterea şi l-au ucis pe ţar cu întreaga familie.

cu 20 de părţi la una, cu cel ce ieşea din ereticii păgâni. Era luminat ca nişte pietre scumpe şi spuma lui era albă ca zăpada. Şi îmi arătă, în carte, nenumărata sumă a morţilor, dar nu am putut-o număra cu privirea, căci erau milioane de milioane!

Al 15-lea: Am fost dus la un munte înalt; şi m-am uitat la cer şi iată, a ieşit de la apus un nor mare care a acoperit toată faţa cerului. După aceea a ieşit alt nor mare, foarte întunecat, şi a acoperit toată faţa pământului, plin cu foc şi sânge, şi mergea spre răsărit cu urgie foarte mare şi era să cadă peste mine; dar m-am rugat Domnului şi a venit un nor mic şi m-a ridicat foarte sus şi m-a pus pe spatele acelui nor purtător de foc şi de sânge. Şi nu am văzut soarele, nici luna, nici stelele, şi nu ştiam cum mă ţine la atâta înălţime. După aceea s-au dus la răsărit şi pe mine m-au pus pe pământul cel de odihnă. Iar sus era Duh de rouă, ca rouă lui Aron. Adică, toate relele, de la apus vor ieşi şi către răsărit vor merge. Şi pentru fărădelegile noastre va pune Dumnezeu peste noi: foamete şi secetă şi ne va da în mâinile celor mai cumpliţi păgâni care, jupuindu-ne de vii, ne vor arde şi ne vor trece prin ascuţişul sabiei; dar nimenea dintre creştini să nu se abată de la Sfânta Credinţă Ortodoxă, căci mulţi învăţători s-au sculat, şi se vor scula nenumăraţi, pe deasupra oi şi înăuntru lupi răpitori, care se vor sili, în tot chipul, a răpi turma lui Hristos de la păzitorii ei duhovniceşti. De la patriarhi până la diaconi, aveţi grijă de turma lui Hristos, să nu piară vreun miel din ea, căci veţi da seamă de toată turma, în ziua mâniei şi a urgiei şi a focului şi a scrâşnirii dinţilor, înaintea Domnului; căci s-au apropiat zilele lupilor, ale tigrilor şi ale celor mai cumplite fiare sălbatice, care se vor sili, în tot chipul, să sfâşie turma lui Hristos.

Al 16-lea: Am auzit pe Maica Domnului plângând foarte tare şi grăind cuvinte mari şi nu am putut înţelege pentru mulţimea plânsului. Şi, iarăşi, mi s-a zis: „Aşa zice Domnul Dumnezeu, Sfânta Treime, Domnul a toată puterea de sus şi de jos, Domnul a tot ce mişcă: vin zile în care nu ne vom odihni, nici ziua şi nici noaptea, de urgia ce va să fie.”

Al 17-lea: Iarăşi mi s-a zis: „Vezi, ce semn înfricoşat s-a arătat, până a nu se împlini cei 24 de ani arătaţi în cartea proorociei ce ţi s-a dat?.”

*

Privegheri şi cu acatiste şi inimă curată şi vă va arăta dacă Dumnezeu ne va ierta şi va mai îndelunga aceasta de la noi şi de la fiii noştri în alt neam.

*

Şi te rog din suflet, prin cel prin care vei primi această scrisoare, să-mi trimiţi şi mie răspuns, din cele ce te va lumina Maica Domnului, citind acestea. Că aşa am rugat pe închinătorii aceia, care mi-au făgăduit că iarăşi se vor întoarce după câtăva vreme. Şi vă rog a ne ruga unii pentru alţii, că aşa este plăcut Domnului, că de la Domnul m-am înştiinţat a-ţi trimite acestea, pe care le vei împărţi pe la păstorii bisericeşti, căci multă plată vei porimi pentru osteneală.

Scrisă cu mâna mea, în pustiul Iordanului, unde mă aflu, în mult-tristul locaş locuind.5

Anul 1870, iulie 2, Pârvu Grigorie, Pustnicul.

Iar pentru vedenia pentru care zice ca să se roage Domnului ca să-i descopere dacă ne va ierta Dumnezeu sau nu, Părintele Nifon nu a mai avut vreme pentru că fiii lui cei duhovniceşti 1-au dat în judecată în ţară şi la Patriarhie şi a şezut pe la schituri (şi a fost alungat şi de la Schitul din Tasul) şi a umblat aşa 28 de ani. Şi aşa a fost prigonit, până la moartea lui; şi ucenicii lui, cu dânsul împreună.

Ţinând şi Cartea veacului al şaptelea, a zis: începutul răutăţilor şi al vicleşugului, începutul nemilostivirii, începutul a toată urâciunea şi desfrânarea şi a spurcăciunii şi a grăirii de rău şi a grăirii în deşert. Şi, înaintând, zicea: Oamenii veacului acestuia: răi, pizmăreţi, spurcaţi, pângăriţi cu sufletul şi cu trupul, mincinoşi (având dragoste făţarnică în inimă, grăiesc cele rele; amăgiri şi curse pe buzele lor şi în inimă cugetă cele rele), care îndreaptă pe cei necredincioşi, pentru daruri; curvari, preacurvari, robiţi fiind de sodomiceasca curvie. Vai lor! Şi iarăşi, răsfoind cartea şi înaintând puţin, şi-a ridicat ochii în sus şi, cu mâna lovindu-şi genunchiul şi acoperindu-şi fruntea Sa, împreună şi ochii, a stat multă vreme ca şi cum s-ar gândi şi a zis: Cu adevărat a covârşit acest veac, al şaptelea, cu nedreptatea şi cu răutatea, pe cele trecute. Iarăşi, mai trecând puţin, în carte zicea: Elinii care s-au închinat idolilor, se vor sfărâma cu lemnul, cu suliţa şi cu piroanele care le-au băgat în Pâinea Mea cea de viaţă făcătoare (care este Trupul şi Sângele Meu), care răneşte pe cei ce se împărtăşesc cu nevrednicie. Şi, trecând puţin, liniştindu-Se, iarăşi Şi-a ridicat capul, uitându-Se în cartea veacului şi zicea: Iată doisprezece boieri, ai marelui împărat, albi ca lumina, care au tulburat pământul şi mările, au astupat gurile fiarelor, au ucis balaurii, au povăţuit orbii, au îndestulat pe cei flămânzi şi pe cei bogaţi i-au deşertat (adică i-au făcut milostivi spre săraci). Cei ce au vânat pe oameni şi, cu dumnezeiasca însuflare, i-au înviat din moartea păcatului, multă va fi plata lor. Şi, trecând puţin mai înainte, zicea: Alesus-au cei iubiţi şi mărturisitori Mie – dragostea lor cea prietenească până la ceruri, iubirea lor până la scaunul Meu, dorinţa lor în inima Mea, pofta lor necontenit Mă arde. Deci, slava Mea şi stăpânirea Mea, cu dânşii.

Şi, iarăşi, întorcând cea mai multă parte a cărţii, zâmbind, zicea: Omul, ţinând cu dreaptă credinţă ocârmuirea cetăţii de pe şapte munţi, povăţuitorul împărăţiei s-a aflat slujind dragostei Mele, şi lui i se cuvine împărăţia cerurilor, ca unui râvnitor şi următor al lui Hristos (Acesta este împăratul pe care au să-l pună îngerii în Constantinopol, după căderea turcilor, deci Insusi Mantuitorul prooroceste despre venirea acestui imparat).

După aceasta, cele mai multe lăsându-le, zicea: Mireasa Mea, cea prea frumoasă (adică Biserica), împodobită şi cinstită, pe care mulţi cârciumari s-au silit să o crâşmărească şi prea curvă să o arate; iar ea de Mine nu s-a lepădat şi împotriva eresurilor celor de multe feluri s-a înarmat şi le-a surpat şi de pe piatra care este întemeiată nu s-a clătinat; nici porţile iadului nu o vor birui.

Iar după aceasta a zis şi pentru păcătoşi, precum arată cuvintele cele însemnate ale oamenilor celor buni şi a celor răi: Pe câţi moartea i-a închis şi, cu pocăinţă, nu s-au spălat! Şi cartea avea mai întâi scrise lucrurile oamenilor buni, iar după acestea erau scrise fărădelegile oamenilor celor răi. Ca nisipul mării era mulţimea lor, pe care, trecându-le, Domnul Iisus se supără foarte, clătinând cu capul şi suspinând. Şi stătea acea înfricoşată mulţime a îngerilor, foarte înspăimântaţi şi cuprinşi de cutremur, şi ziceau de trecerea citirii veacului al şaptelea. De când a început acest veac, ziceau ei, cu multă şi cu grea nevoie de păcate se cuprinde cea mai multă parte a cărţii acesteia. Ajunge! Căci cartea naturii omeneşti, după înjumătăţirea ei (adică în al şaptelea veac şi jumătate au să ia sfârşit toate, adică până la anul 7500 de la facerea lumii), este plină de fum şi de nevoi, plină de pizmă şi de ucidere, plină de minciuni şi de duşmănie şi de pomenirea de rău şi de toate alte păcate urâte. Pentru aceasta, cu înjumătăţirea ei, desăvârşit voi tăia cu totul lucrarea ei.

Sf Lavrentie :

-Va fi un asemenea război mare încât atât de mulţi se vor pierde că vor rămâne foarte puţini care vor supravieţui, dar cei ce vor rămâne nu vor putea scăpa decât dacă se vor adăposti prin crăpăturile pământului, prin peşteri.

Spunea că în acest război ( sf Lavrentie include in acest mare razboi si razboiul rusia-nato si invazia chinezilor in europa; la fel face si sf Serafim de virita, vorbeste despre un mare razboi, incluzand aceste doua razboaie; acesti doi prooroci sar peste partile bune din viitor si le mentioneaza doar pe cele rele, de acea ei nu fac referire la venirea imparatilor ortodocsi ci doar la razboaie si antihrist ) se vor distruge atâtea state încât până la urmă vor mai rămâne doar două sau trei. Atunci ei se vor hotărî să-şi aleagă un singur împărat peste tot pământul.

Din vedeniile lui Agatanghel Ieromonahul

care a fost la anii de la Hristos 1274

AM CITIT cartea ce cuprinde aceste cuvinte: Constantin a început, Constantin va pierde împărăţia Vizantiei, a Răsăritului (Constantinopolul). Fiul omului, numără de la cel dintâi Constantin până la al doisprezecelea cu acest nume şi vei vedea numărul în care are să se întâmple ceea ce Dumnezeu a hotărât. Această sfântă hotărâre, nestrămutată va fi; şi se va împlini la anul 1452 până la 1453. Când trebuie să cadă cea mai mare împărăţie în mâinile agarenilor (turcilor). Dar, fiul omului, nu te teme; se va întoarce din nou către dar, şi va fi mult mai slăvită decât cea dintâi. După această stăpânire a lumii, care are să vină în stricăciune, vrea Dumnezeu să ne supună, nouă, din nou, nenumărate neamuri, mai multe decât cele dintâi. Aceasta va smeri grumazul tău cel mâdru, închinându-te vei merge a te închina împreună cu care va stăpâni jertfelnicul la Vizantiea. Amin.

Tâlcuire

Aici zice Agatanghel că, după ce se va face împărăţia creştinească a Răsăritului, va veni Papa de la apus şi se va uni cu Biserica Răsăritului şi Bisericile se vor face una, precum au fost şi mai înainte.

Agatanghel

Vai, ticăloase Răsărite, asemenea vei fi robit la a opta sută deplin, pentru că te vezi tare silit şi vândut de către neprietenia cea latinească. Dar mai îngăduieşte încă, intăreşte-te pentru că slava veşnicului Dumnezeu după aceasta la tine se va arăta. Fii credincios, fii statornic (în credinţă) până la moarte şi vei lua cununa vieţii veşnice.

Tâlcuire

Aici Agatanghel prooroceşte pentru Germania.

„Noaptea va fi luminată şi lină, pentru că tu vei pierde mândria cea latinească, şi vei vedea mândria ei smerită căzând cu durere, ca să cânte cântare împreună la răsărit (care este locuinţa Mea). Amin.”

Aici se arată că Germania are să silească pe Papă ca să meargă la Constantinopol să se închine şi să se unească cu Biserica Răsăritului, ca Biserica să fie una, după cum una a fost de la începutul creştinismului până la anul 1054.

Agatanghel

„Groaznic veac va face, pe al doisprezecelea număr de aur.”

Numărul acesta, despre care se zice, are să fie în vremea împăratului celui bun, care are să fie pus de îngeri, şi apoi va curge miere şi lapte. „Şi vor înceta furtunile, cincizeci de ani. Vei împărăţi cu alinare, adevărul va triumfa, cerul se va bucura de slava cea adevărată: şi se va înălţa dreapta credinţă (ortodoxă) şi va sălta, sărind ea de la răsărit către apusuri, ca să se fericească şi să se înfricoşeze barbarii ca, tremurând cu capul, degrabă să fugă, părăsind pe maica cetăţilor lumii. Atunci Dumnezeu va fi slăvit şi vor vedea oamenii lucrurile atotputerniciei Lui; aşa facă-se şi aşa să fie.” Amin.

„Se va arăta pace pe pământ;” după aceasta urmează pierderea agarenilor (turcilor), şi biruieşte Apostoleasca Biserică.

„Auzeam un glas strălucit înspre munţii dinspre ţărmurile Dunării (adică de la români), aşa zicând: „Un cinci şi cincizeci este hotărât pentru sfârşitul necazurilor” (adică la anul 1855, în care se zice de eliberarea ţării noastre de sub jugul agarenilor).

„La Crivăţ, pe movilă înaltă, s-au arătat trei focuri; şi iată, am văzut că între dânsele bătea tare război, spre pierderea unui tulburător. Şi, iată, auzeam cuvintele acestea în limba latinească; multe, vrednice de minune, trebuie a vedea, dar cele mai înalte, înaintea poftei a întinde nu se poate.”

Această inscripţie este scrisă pe piatra de deasupra mormântului Sfântului Constantin, cel dintâi împărat al creştinilor şi s-a tălmăcit de către Ghenadie Scolasticul din porunca împăratului grec Ioan Paleologul, la anii 1430 (cu 23 de ani mai înainte de a fi cucerit Constantinopolul de către Sultanul Mohamed al doilea).

Acest Ghenadie, după luarea Constantinopolului de la creştini de către turci, a fost cel dintâi patriarh, pus de Sultanul Mohamed, pentru multa lui înţelepciune.

„La indictionul întâi al împărăţiei lui Ismail, numit Mohamed, va birui neamul Paleologilor; şi cetatea de pe şapte munţi (Constantinopolul) o va lua şi încă va împărăţi.”

„Şi neamuri multe va răsturna şi ostroavele va pustii până la punctul Chesin (Marea Neagră) şi până la vecinii ei de la Istru (Dunăre). Acolo va fi hotarul şi se va opri. Şi în al 8-lea indict Peloponesul va birui. Iară în al 9-lea indict se va oşti asupra părţii Crivăţului, în al 10-lea indict va supune pe dalmaţi, şi iară se va întoarce, după un timp, cu război mare la dalmaţi; şi pe unii îi va zdrobi. Mulţimea neamurilor la război se vor aduna cu cei de la miazănoapte, pe mare şi pe uscat, şi pe Ismail vor birui, iar pe un strănepot al lui îl va lăsa să împărăţească scăzut şi mic. Iar neamul celor plăviţi (ruşii) cu celelalte puteri într-o unire, pe Ismail îl vor zdrobi desăvârşit. Apoi război mare se va face de la toate neamurile, cu cruzime până la al 5-lea ceas şi glas de sus le va striga: „Staţi, staţi cu frică! Alergaţi, cu multă sârguinţă, către părţile drepte ale cetăţii şi veţi afla un bărbat minunat şi viteaz, pe acesta puneţi-l împărat, că iubit îmi este Mie şi,

Apoi război mare se va face de la toate neamurile, cu cruzime până la al 5-lea ceas şi glas de sus le va striga: „Staţi, staţi cu frică! Alergaţi, cu multă sârguinţă, către părţile drepte ale cetăţii şi veţi afla un bărbat minunat şi viteaz, pe acesta puneţi-l împărat, că iubit îmi este Mie şi, pe dânsul primindu-l, voia Mea veţi împlini.”

Toate aceste proorocii spun aceleasi lucruri : ww3 cu toate etapele lui ( noi suntem abia la inceput ), perioada de pace in timpul imparatului celui bun din grecia, raspandirea ortodoxiei in europa, apoi urmeaza invazia chineza cu care si acest imparat grec se va lupta ( chinezii vor raspandi foarte mult paganismul in europa dar nu si in grecia ), apoi biruinta europei si rusiei impotriva chinezilor, europa nu se mai intoarce la crestinism ci ramane pagana, grecia odata cu venirea celui de al doilea imparat se indeparteaza si ea de ortodoxie si odata cu asta incepe perioada pe care sf Nil o numeste litera H, care inseamna din rau in mai rau, dupa care urmeaza litera Psi adica domnia lui antihrist.

Ei, cam cati ani credeti ca ne despart pe noi de antihrist ? Si unde vedeti voi contradictia dintre proorocia sf Lavrentie si a sf Serafim si toate celelalte proorocii ?

Acum suntem inainte de trambita a patra a apocalipsei :

 1. Şi a trâmbiţat al patrulea înger; şi a fost lovită a treia parte din soare, şi a treia parte din lună, şi a treia parte din stele, ca să fie întunecată a treia parte a lor şi ziua să-şi piardă din lumină a treia parte, şi noaptea tot aşa.
  Asta seamana ori cu eruptia unui supervulcan, cum este cel de la yellowstone ( si care ar acoperi cu multa cenusa aproape o treime din teritoriul sua ), ori cu un masiv bombardament nuclear, care vor ridica un asemenea nor care vor intuneca luminatorii cerului. Cred ca este vorba mai degraba de un bombardament nuclear al rusiei asupra sua, sau chiar de un bombardament nuclear dar si de un mare cutremur, amadoua in sua, care se vor intampla inainte de trambita a cincea care va fi perioada de 5 luni de pace de dupa primul macel de 3 zile de la constantinopol. M-am mirat ca apocalipsa mentioneaza ca prim ” vai “( trambita a cincea ) perioada de 5 luni de pace, al doilea ” vai ” invazia chineza si al treilea ” vai ” antihristul, insa despre prima parte a razboiului rusia-nato, nu zice nimic, nici despre distrugerea turciei, lucruri care se vor petrece inainte de primul ” vai “. Practic era logic ca trambita a patra sa mentioneze stergerea turciei de pe harta, dar iata ca se mentioneaza in loc intunecarea cerului. Asta as zice eu se explica prin faptul ca aceasta intunecare a cerului este legata de distrugerea aproape totala a sua, lucru care va fi cu mult mai groaznic decat distrugerea turciei. Un bombardament nuclear asupra sua, unit cu un cutremur la yellowstone, si acesta probabil provocat tot de rusi cu arme meteorologice tip haarp, vor distruge 90% din sua, si va aparea pe cer un nor de cenusa vulcanica dar si de cenusa de la exploziile nucleare ( deci nor radioactiv ), care va intuneca o treime din planeta. Tineti-ba bine … ce ne asteapta. Asta este urmatoarea trambita dupa a treia, si care a fost explozia de la cernobal, dupa cum a spus cuv Paisie. Deci viitoarea mare catastrofa va fi distrugerea sua de catre rusi, dar si cucerirea ucrainei, romaniei, distrugerea turciei si a tarilor nordice. Rusii vor face asemenea distrugeri in aceasta trambita a patra, incat sute de milioane de oameni vor muri. Iata ce vom vedea in urmatorii ani. Oare cu noi ce va fi ?

 

Tocmai, aici e problema, depinde ce armament sau strategie vor folosi. Caci daca ar fi sa foloseasca doar armament de distrugere in masa, ar fi de ajuns doar sua si rusia sa dea drumul la bombele nucleare ce le detin, astfel incat in cateva minute aproape tot pamantul ar fi distrus. Si apoi sa iasa din buncare masonii cu sionistii si sa impuna fortat, cu arma, un imparat unic la tot pamantul, astfel incat in 2-3 ani sa zicem l-am vedea inscaunat pe antihrist peste 500.000.000 de locuitori ramasi pe planeta, adunati fortat in cateva sute de inchisori-orase din Israel si tarile vecine. Teoretic si asta se poate intampla. Proorociile insa nu zic asa. Problema masonilor este ca poporul rus se va pocai de pacatul uciderii tarului, si atunci poporul rus va redeveni poporul ales al lui Dumnezeu, si asta va justifica interventia divina in apararea noastra. Interventia divina ii va obliga pe masonii sa nu foloseasca strategia descrisa mai sus, ci strategii de razboaie locale provocate prin ani de manipulare prin mass-media si internet, adica asa cum fac acum. Vezi ca razboiul din ucraina il pregatesc in decurs de luni si poate va dura ani ? La fel in siria, in irak, afganistan, etc., toate razboaiele si revolutiile din ultimele zeci sau chiar sute de ani. Dureaza ani nu de razboi, ci de pregatire a razboiului ( pregatirea mentalului maselor dureaza mai mult ), pentru a justifica interventia unor puteri straine. Ei manipuleaza opinia publica ca sa para ca interventia lor este justificata si ca vina este a conducerii din tara unde vor sa intervina. Eu cred ca rugaciunile milioanelor de mucenici si marturisitori din comunism ii impiedica pe ei sa poata reusi o manipulare deplina rapida a maselor de oameni din fiecare popor. Si tot rugaciunile acestor sfinti vor face si poporul rus sa se intoarca la tarism. Sfintii au spus ca tarul rus este salvarea si mantuirea chiar, a poporului rus, si prin rusi si a noastra. Sfintii au spus ca rusii care nu se pocaiesc de uciderea tarului Nicolae vor merge in iad. La fel si noi, romanii, pana nu ne vom pocai, ca popor, de inlaturarea conducerii unsului lui Dumnezeu, care trebuie sa fie un conducator credincios ortodox, nu ne va fi bine, vom fi tot vanduti de slugoii avizi de putere si bani. Asta este singura noastra sansa, aparitia unsului lui Dumnezeu la conducerea popoarelor. Asta este puterea care va rasturna tot planul sionisto-masonic, asta este piatra mica care va rasturna carul mare. Daca rusii nu isi ucideau tarul lor sfant, comunismul nu ar fi aparut in rusia. Planurile ” zidarilor ” ar fi fost zadarnicite de atunci. Acum insa, sa ne rugam ca poporul rus sa revina la tarismul sfant, caci tarul rus va pune si imparatul ortodox in grecia, si la noi in tara va goni toate gunoaiele astea de vanzatori care sunt acum, si ne va pune o conducere dupa voia lui Dumnezeu ( nu ma refer la proorocile lui sundar singh sau cum i-o mai fi zicand ). Tarul rus este lovitura de gratie. Deocamdata Putin face jocul la masoni, cu cipurile, el isi urmareste propriile interese egoiste, de manipulare a poporului, dar daca poporul rus se va pocai si va redeveni popor ales, atunci vom mai fi salvati o perioada. Atunci Dumnezeu va ajuta si sua va pieri intr-o clipeala de ochi, iar europa va fi smerita in cenusa.
Ce este poporul ales ? Popor ales a fost intai poporul evreu, care pana la venirea lui Hristos s-a condus dupa legea lui Moise. Iar cand poporul evreu o lua razna, Dumnezeu ii lasa sa cada robi la popoare pagane spre smerire. Dar cand au rastignit pe Dumnezeu, au pierdut aceasta calitate de popor ales. O vreme nici un popor nu a mai fost popor ales, dar atunci cand sub imparatul Constantin grecii au unit conducerea bisericeasca cu conducerea statului, poporul grec a devenit popor ales. Si a fost popor ales cat timp la conducerea imperiului bizantin era un imparat ortodox. Dar si noi am fost popor ales cat timp am avut conducatori asemenea lui Mihai viteazul sau Stefan cel mare, si care au tinut pe loc mari imperii ca sa nu inainteze si sa cucereasca mica noastra tarisoara. Daca era Basescu pe vremea lui Stefan cel mare conducator in locul lui, romanii de atunci ar fi fost cuceriti de imperiul otoman. Mari imperii s-au lovit de Moldova sau de Tara romaneasca, pentru ca aveau la conducere oameni credinciosi sau chiar sfinti. Cand poporul grec a pierdut calitatea de popor ales, a aparut poporul rus cu tarul ortodox in frunte, si care iar a fost de neinvins. Cand si-au omorat tarul au fost invinsi de comunism. Toata puterea noastra consta in a pune poporul un conducator credincios, si de aici totul se repara, sigur, nu fara jertfe si sange.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s